Støt FDF Karlebo med Matematik For Alle

Hej Alle

Holdet bag MatematikFessor.dk er klar med noget nyt. Det er MatematikForAlle.dk. Det er et produkt der kan hjælpe dig og dit barn med matematik. Man skal bare bruge rabat koden FDFKARLE.

Taget fra hjemmesiden:

Det får du og dit barn

Måske du har oplevet, at det kan være svært at formidle matematikken i hjemmet? Eller måske vil du bare gerne have en idé om, hvad dit barn arbejder med i skolen, når der er matematik på programmet? Det og meget mere er en fast del af vores forældremodul.

HUSK: Du behøver ikke være særlig matematisk for at være med – den del holder Fessor heldigvis styr på!

Mit barn har brug for ekstra hjælp

Mange børn har udfordringer med matematik. Vi sørger for at tilpasse opgavernes sværhedsgrad til dit barns niveau, så matematik ikke kun er en udfordring men også en mulighed for succes. Når denne base er lagt, så stiger sværhedsgraden i et tempo, som er individuelt tilpasset. Vi stopper ikke, når dit barn når klassetrinets niveau. Tværtimod vil sværhedsgraden vil fortsat stige, så længe I har lyst til at arbejde med matematikken.

Er dit barn én højdespringer?

Nogle børn har brug for ekstra udfordringer. Et barn i 7. klasse kan således få opgaver på gymnasieniveau, hvis vi vurderer at barnet har niveau til dette. Vi udfordrer børnene, men har altid fokus på, at god læring hænger sammen med succesoplevelser.

Men ikke nok med det. Hvis du køber abbonnement til dit barn, så giver MatematikFessor 100kr rabat, samt 100kr til FDF Karlebo, så det er jo en win-win situation. Bare brug rabatkoden FDFKARLE når du opretter dig.

Klasser