Tak for en fantastisk sommerlejr!

Ohøj gæve vikinger!

Vi vil gerne takke alle jer der har været med på sommerlejren og gjort den så fantatastisk som den har været! Uden jer ville det være ret kedeligt bare at sidden en flok ledere og tanter i en hytte uden nogen at have det sjovt med.

Også en stor tak til alle jer forældre der bakkede op om den lækre brunch søndag og deltog i den efterfølgende andagt.

Billeder

Allerede nu ligger der en god sjat billeder på FDFKarlebo.dk/billeder. I løbet af ugen kommer der flere billeder og de vil også blive lagt på kredsens Facebook-side, så i kan tagge hinanden og dele billederne med alle jeres venner.

Næste års sommerlejr

Næste år tager vi på en fælles sommerlejr med Holte, Virum og nogle andre kredse. Det bliver i uge 32 og finder sted på FDFs friluftscenter Sletten, som ligger i Ry, tæt på Himmelbjerget.

Klasser Arrangementer