Sociale medier på Landslejren

Vi nærmer os lige så stille landslejren og i kan allerede nu følge med i forberedelserne på utallige sociale medier.

De sociale medier bliver både brugt før, under og efter landslejren til at holde både børn, forældre og ledere opdateret med de nyeste nyheder, flotteste billeder og sjoveste videoer. Fordi der er så mange målgrupper er der også mange stedet at følge med, så her kommer en inddeling efter målgruppe:

FDF Karlebo

I FDF Karlebo fortsætter vi med at bruge Facebook og Instagram under lejren, som vi plejer. Ud over selv at lægge ting op, forsøger vi at dele lidt fra alle de andre kanaler.

Vi har også travlt med at være på lejr, så det kan anbefales selv at følge de andre medier, hvis i vil have det hele med.

Vores landsby; Spjættet

Under landslejren bor alle vores pilte og væbnere i Landsbyen Spjættet. Det er her vi bruger alle vores formiddage og de fleste aftener. Det er også her vi har det største fællesskab med andre kredse.

Seniorcity

Seniorerne er placeret i Seniorcity — langt væk fra landsbyen. Så kan de nemlig larme lidt ekstra og vi slipper for at lugte til dem. Fordi det forventes at de fleste seniorer har telefoner med, er Seniorcity også på Snapchat, hvor de bl.a. laver lidt konkurrencer og eksklusive nyheder.

Landslejren generelt

Det er her i finder de største og vildeste nyheder! Landslejren dækker ca. alle sociale platforme og de bestyres af et pressecenter bestående af ~60 frivillige journalister, fotografer, videofolk, layoutere osv.

Ud over de sociale medier sørger pressecenteret også for ekstern presse og avisen Molevisen som udkommer hver 2. dag på lejren.

Resten af FDFs officielle kanaler

FDF har også en masse andre sociale kanaler, som bruges i vid udstrækning, både før, under og efter Landslejren.

Klasser Arrangementer