Tag med FDF på vikingetogt 7.-8. oktober

FDF tager på Vikingetogt, hvor vi skal tilbage i tiden, leve som vikinger og rejse ud og handle med mennesker i hele verden. Du kan bl.a. møde Jakob den Glemsomme, Jonas den Snedige, Jeanet den Lille, Ane den Hurtige og Mie den Lyse.

Vi skal have vores nye vikingenavn og lave vores eget vikingeudstyr, så vi er klar til at tage på togt, hvor vi skal kæmpe mod det onde og samtidig være gode handelsfolk.

Lidt praktik:

  • START: Vi mødes lørdag den 7. oktober i Absalonhus kl. 9.00.
    Adresse: Absalonhus, Fredtoftevej 5, 2980 Kokkedal.
  • SLUT: Vi vil gerne hentes igen søndag kl. 9.00 og få hjælp til oprydning og rengøring. Imens forældrene rydder op, så fortsætter børnene på togtet. Vi afslutter i Nivå Kirke til Børne- og Ungdomsgudstjeneste, hvor vi skal hjælpe Karina med gudstjenesten. Det har vi øvet til møderne inden lejren. Hele familien er inviteret!
  • HJÆLP: Vi har brug for hjælp i køkkenet lørdag aften og søndag morgen. Det vil være dejligt, hvis der er forældre, som har lyst til at tage med på togt, som tante/onkel. Noter i tilmelding eller skriv til Jeanet.
  • PRIS: 150 kr.

Tilmelding via nemtilmeld: https://fdfnivaa.nemtilmeld.dk/77/

Arrangementer