Forældremøde

Sæt kryds i kalenderen tirsdag den 12. november fra 18.00 til kl. 19.30. Denne aften inviteres alle forældre i FDF Karlebo til forældremøde.

Aftenens program lyder som følgende;

  • Velkomst v/ René
  • Orientering om børneaktiviteter generelt
  • Orientering om sommerlejren 2014
  • Orientering fra forældrebestyrelsen – Herunder opgaver, vi gerne vil have hjælp til fra forældre
  • Dialog om gensidige oplysninger, vi har brug for på lejr og til møder
  • Spørgsmål og hyggeligt samvær.

Vi har en forventning om, at der deltager min. 1. forældre pr. barn. Evt. afbud meldes til René Nørbjerg på formand@fdfkarlebo.dk

Der vil blive serveret kaffe, te og kage under mødet.
Denne aften vil der være fælles kredsmøde for børnene på samme tidspunkt, som forældremødet, så I kan komme og gå på samme tid, som jeres børn.

Vi glæder os til at jer alle
Mange hilsner
Ledere & Bestyrelse i FDF Karlebo

Tidspunkt

til

Nyheder

Forældremøde den 14. marts 17:30-19

Kære alle,
Vi afholder forældremøde i FDF Nivå på tirsdag den 14. marts kl. 17:30 – 19:00. Vi starter FDF-mødet samlet, både børn, forældre og ledere, hvorefter at forældrene går indenfor til møde i ca. 30 minutter, mens børnene har “Det Store Legemøde”. Derfor er det vigtigt at både børn og voksne har det varme tøj på! 😊 På mødet skal vi snakke om de kommende lejre, og hvordan det er at gå til FDF i Nivå og hvilken rolle I spiller.
Til info har vi Sogneindsamling i samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp den 12. marts kl. 10-14. Vi mødes ved Nivå Sognegård (Ratzausvej 2, 2990 Nivå), hvorefter man kan ud på en rute – man får også et mærke ved deltagelse. I FDF har vi en langvarig tradition for at engagere os i andre mennesker – både kredsens egne børn og ledere, men bestemt også mennesker i andre verdensdele, som har en helt anden hverdag, end den vi kender. En af måderne, vi gør dette på, er ved hvert år at deltage i Folkekirkens Nødhjælps landsdækkende sogneindsamling.
Legeglade hilsner fra
FDF Nivås ledere
Klasser Arrangement