Sommer-FDF

Vi vil gerne fortsætte med at lave FDF henover sommerferien grundet nedlukningen under Covid-19 og den aflyste sommerlejr.

Alle møderne ligger i tidsrummet 17:30 – 19:00 og er fælles for alle aldersgrupper.

Da det jo netop er sommerferietid, vil vi rigtig gerne kunne danne os et overblik over hvor mange vi kan forvente der møder op. Derfor vil vi gerne bede jer om at tilmelde jer her.

Møderne er selvfølgelig gratis at deltage i, da I allerede betaler for at gå til FDF.

Når I tilmelder jer, skal I vælge alle de dage hvor i forventer at jeres barn/børn deltager. I er altid velkomne til at rette det igen senere.

Tilmeld dig på NemTilmeld

Tidspunkt


til

Nyheder

Tilmeldingen til Sommer-FDF er åbnet!

Vi er netop kommet hjem efter et hyggeligt første møde med Sommer-FDF!

Det var skønt at holde mini Sankt Hans sammen med jer allesammen og lave bål, hekse, skumfiduser, osv. 🔥🧙‍♀️

Som tidligere nævnt fortsætter vi med at lave FDF henover sommerferien grundet nedlukningen under Covid-19 og den aflyste sommerlejr.

Da det jo netop er sommerferietid, vil vi rigtig gerne kunne danne os et overblik over hvor mange vi kan forvente der møder op. Derfor vil vi gerne bede jer om at tilmelde jer her:

Tilmeld dig på NemTilmeld 🥳

Når I tilmelder jer, skal I vælge hvilke uger I kommer og hvilke uger I ikke kommer. På den måde er vi sikre på at vi kan planlægge det perfekte møde til lige præcis det antal børn der dukker op.

I kan altid gå tilbage og rette i tilmeldingen, hvis jeres sommerplaner ændrer sig. ☀️

Klasser Arrangement

Første møde med FDF Nivå i sommerferien

Sommerferien er lige om hjørnet

Som tidligere nævnt vil vi gerne fortsætte med at lave FDF henover sommerferien grundet nedlukningen under Covid-19 og den aflyste sommerlejr.

Det første møde finder sted allerede på tirsdag d. 23/6 fra kl. 17:30-19:00 og er et fællesmøde for alle børn.

Da det jo netop er ved at være sommerferie vil vi rigtig gerne kunne danne os et overblik over hvor mange vi kan forvente der møder op, derfor vil vi gerne bede jer om at tilmelde jer via Nemtilmeld her. Mødet er gratis at deltage i.

Mange sommerhilsner

Lederne

 

Klasser Arrangement