Sommerlejr 2020

Halløj I gæve Gallere!

Vi skriver år 50 før Kristus og hele Gallien er besat af Romerne. Dog er der en lille landsby højt mod nord, hvor nogle durkdrevne og uovervindelige frihedskæmpere gør livet svært for de romerske legionærerne i Akvarium, Solarium, Terrarium og Perikum. I inviteres derfor til en spektakulær sommerlejr, hvor vi sammen med Gallerne Asterix, Obleix og mange andre Ix’er skal banke romere, spise vildsvin, drikke trylledrik og lave en masse andre fis og løjer.

Da der er romere nok til os alle samme, bliver det en sommerlejr med både FDF Nivå og FDF Virum, så vi får også lært nogle nye venner at kende.

Pris: Prisen for årets sommerlejr er 950 kr.

Tilmelding: Senest tilmelding 1. maj på FDF Nivås Nemtilmeld

Tid og sted: Vi tager sammen afsted til Gallien (Høbjerghus i Helsinge) den 1. august omkring 13 fra eget kredshus. Og vi vil gerne se Jer forældre på lejren fredag den 7. august kl. 16:30, hvor vi slutter lejren af sammen med fællesspisning. Der kommer mere detaljeret information i et deltagerbrev, når vi nærmer os sommerlejren.

Spørgsmål: Hvis du har nogen spørgsmål, så er du selvfølgelig altid velkommen til at tage fat i din dagelig leder – og ellers kontakt:  

Nivå: Jeanet jeanet@fdf.dk/ 2855 8228

Virum: Lærke lllentz@gmail.com/ 2288 7620

 

Vi glæder os til en hel tegneserieagtig sommerlejr med JER.

Asterix, Obleix og Lederne fra FDF Nivå og FDF Virum

Tidspunkt


til

Sted

Helsinge

Ledere

Jeanet, Mie & Sarah

Nyheder

Tilmeldingen til årets sommerlejr er endelig åben

1. april 2020 af Thomas

Nu skete det endelig — tilmeldingen til årets sommerlejr er åben!

Midt i Coronakrise og aflyste FDF-møder sker der endelig lidt FDF-relateret igen. Sommerlejrtilmeldingen er klar, lederne tripper for at få lov at åbne op for de ugentlige møder igen og vi kan slet ikke vente på at komme ud i naturen med jer allesammen.

Tilmeld dig allerede nu på NemTilmeld eller læs mere om sommerlejren.

Arrangement